fbpx
+387 63 035 424 Pošalji e-mail

Kalendar i raspoloživost

Ažurirana raspoloživost apsolutna je potreba za špicu sezone kada su rezervacije na svom vrhuncu. Putnici će pregledavati vaš unos češće nego u bilo koje drugo doba godine, te je od vitalne važnosti da vaš kalendar točno odražava datume koji su dostupni, odnosno koji su već rezervirani.

Ugradite malo fleksibilnosti

Putnici cijene fleksibilne aranžmane kada je riječ o prijavi i odjavi. Prilagođavanje standardnih postupaka u špici sezone (npr. pomjeranje vremena odjave za sat ili dva) kako bi se prilagodili individualnim potrebama vaših gostiju bit će od velikog značaja.

Optimizirajte svoje procese

U špici sezone, kada rezervacije i upiti dolaze s lijeve, desne strane cilj vam mora biti  pojednostaviti vaše procese i držati administrativne poslove na minimumu. Od neprocjenjive pomoći je dobar rezervacijski sustav. 

mobile-hr

Naša preporuka je da sustav koristite cijelu godinu neprekidno. Osim što ćete vaš smještaj prodati daleko unaprijed i smanjiti stres oko last minute rezervacija  imati ćete i pravo malo bogatstvo statističkih podataka. 

Pregledajte svoje cijene

U vrhuncu sezone jedna od ključnih stvari je i koliko cijenite vašu nekretninu. Bez odgovarajućih cijena nećete ostvariti profit. Bez pristojne zarade nećete moći vratiti uloženi novac, niti ćete moći nastaviti razvijati i unapređivati vašu nekretninu.

Naša preporuka je da pripremite iduću godinu već sredinom ljeta tekuće sezone. Otvaranjem kanala i Early Bird ponudom možete popuniti objekt puno mjeseci unaprijed.  Uz to imati ćete potrebno vrijeme i statističke podatke za potrebne korekcije u svrhu optimizacije cijena za samu špicu sezone.

Unaprijedite svoje vrijeme odgovora

Najvažnija stvar je to što vaš brz odgovor čini da se ističete među konkurencijom, kada putnici pošalju veći broj upita. Ovo je posebno važno ako se vaša nekretnina nalazi na tzv. popularnoj i traženoj
destinaciji.

Naša preporuka je da gostu odgovorite najkasnije do 1 sat po primljenom upitu. Imajte na umu da je vrlo mala vjerojatnost da će gost rezervirati kod vas ako ste odgovorili u roku 24 sata, a gotovo nikakva ako odgovorite nakon dva i više dana. 

Učite od najboljih

Često razgovaramo s uspješnim vlasnicima i menadžerima o njihovim iskustvima. Njihove priče su nadahnjujuće i motivacijske, a obiluju i savjetima koji je će zaista uticati na vaše poslovanje.

Unaprijedite svoju poziciju na listi

Pored velikog broja pregleda vaše nekretnine u ovo doba godine, iskoristite svaki trenutak za unapređenje, prije nego vam stvari izmaknu kontroli uslijed nedostatka vremena. 

Neki od najboljih savjeta za kvalitetno prikazivanje vaše nekretnine koje nudimo svakako su profesionalno fotografiranje, 

Kakve recenzije, takav profit

O važnosti recenzija samo već pisali. Znamo da 72% putnika kaže da ne bi napravili rezervaciju nekretnine ukoliko ista ne bi imala recenzije. Ovaj bitan dio statistike možete pronaći u odjeljku Recenzije na nadzornoj ploči bilo kojeg kanal. 

Učite iz recenzija. I dobre i loše su odličan izvor informacija o tome što gost voli želi ili bi volio vidjeti kod vas. 

Upoznajte svog klijenta

OK, znamo da je ovo već kliše. Ali činjenica je da se to često previdi. Ciljano tržište je odličan način da osigurate veći broj rezervacija. Ne morate sami provoditi detaljna istraživanja tržišta- mi to možemo
učiniti za Vas!

U Mostar Property Management timu djeluju osobe koje se isključivo bave  istraživanjem i pozicioniranjem smještajnih jedinica na tržštima. 

Budite odmah dostupni za rezervaciju

Omogućite Instant Rezervacije na svim kanalima.  Budite na raspolaganju putniku u 21. stoljeću – bez čekanja, bez brige. Jednostavno uključite opciju i putnici plaćaju i prave rezervacije bez postavljanja upita i čekanja odobrenja. 

Ukoliko imate više od jednog kanala savjetujemo upotrebu rezervacijskog sustava i omogućavanje instant rezervacija sa svih kanala. 

Ukoliko već niste, pročitajte naš članak “vaš vodič do više rezervacija” OVDJE

 

MPM1

Vi odmarajte mi radimo za vas!

Globalna prisutnost
✅ Channel manager
✅ Više rezervacija
✅ 24/7 podrška
??
www.mostarpropertymanagement.com

logo mostar property management

Leave a Reply

Zašto raditi s nama?

  • Povećajte zaradu
  • Channel Manager
  •  Globalna prisutnost
  • Podrška  24/7

Neke od naših jedinica

Villa Vie - Hit Boker - Swimming pool
Villa Rosa - Hit Booker - pool
Villa Šadrvan - Hit Booker - pool
Villa Nera - etwa - pool
Villa Clea - Hit Booker - pool


Imate pitanje?

Slobodno nam se javite, mi smo tu radi Vas.

+387 63 035 427

 info@mostarpropertymanagement.com

Za Vas besplatni savjeti

Korisni savjeti za uspješno iznajmljivanje apartmana. Budite u tijeku sa informacijama o aktualnim zakonima, novim svjetskim trendovima iz turizma te MPM novostima.

Potrebna Vam je tehnologija?

Doček Nove 2024. godine u većim BiH gradovima
November 30, 2023
Airbnb ažuriranja za zimu 2023.
November 10, 2023
Kako održati popunjenost apartmana tijekom niske sezone 2023
November 6, 2023