Održavanje smještaja u sezoni- kako održati postavljene standarde kvalitete? - Mostar Property Management
+387 63 035 427 Pošalji e-mail

Održavanje smještaja u sezoni- kako održati postavljene standarde kvalitete?

Orgnizirajte održavanje smještaja već u pripremi sezone

Jednom kada smo se pripremili za sezonu i naš objekt nam zadovoljava sve standarde kvalitete i čistoće pojavljuje se problem održavanja smještaja u sezoni.

Nemoguće je dovoljno istaknuti važnost čistoće za iznajmljivanje.

Najbolje je da se briga o čistoći apartmana, stana ili vile organizira još u pripremi sezone. Neka u vašem smještaju bude određeno mjesto na kojem ćete držati sva sredstva za čišćenje, održavanje i manje popravke.

Nemojte zaboraviti baterije i sijalice jer često se dogodi, pogotovo u  starijim objektima, da sijalice lako pregore.

vila-oggi-blagaj-mostar-12

Nakon što ste gosta ispratili sa smiješkom i zagrljajem uz obećanje da će se vratiti ponovo, vi imate svega nekoliko sati da uredite apartman ili vilu za njenog novog stanara.

Čistoća smještaja često je tema osvrtima na prodajnim kanalima

Za kvalitetno održavanje smještaja obavezno je temeljito čišćenje svih prostorija i površina. Nije dovoljno samo mjenjanje posteljinje i stavljanje ručnika. Provjerite toaletni papir, šampon i sapun za ruke. Neka vaš gosta uvijek dočekaju pune posudice i obavezno dva velika i jedan mali ručnik po gostu.

Provjerite još jednom sve aparate u kuhinji i uvjerite se da sve radi.

Ukoliko se ne možete  brinuti o svom smještajnom objektu tijekom sezone iz bilo kojeg razloga, Mostar Property Managemt je u mogućnosti pomoći vam oko organizacije i ovog dijela posla. Nazovite nas ili pisite na ….. biti će nam drago porazgovarati sa Vama.

Doista, održavanje smještaja u sezoni je posao koji oduzima vrijeme. Ako imate više soba ili apartmana, ili vilu morati ćete sve poslove pažljivo isplanirati. Organizirajte poslove tako da sve obavite temeljito i na vrijeme.

Nemojte zaboraviti, veliki dio recenzija smještajnog objekta na prodajnim kanalima uključuje gostov osvrt na čistoću smještaja. Mogao bi to biti odlučujući uvjet za vaš sljedeći buking.

Nemate vremena? Nema problema!

Ukoliko se ne možete  brinuti o održavanju smještaja u sezoni iz bilo kojeg razloga, Mostar Property Management je u mogućnosti pomoći vam oko organizacije i ovog dijela posla. Nazovite nas ili nam pišite biti će nam drago porazgovarati sa Vama.

Imate vilu, stan ili apartman koji želite iznajmiti ali ne znate kako?Ukoliko se ne možete  brinuti o iznajmljivanju ili održavanju smještaja u sezoni iz bilo kojeg razloga, Mostar Property Management je u mogućnosti pomoći vam oko organizacije i svakog dijela posla. Nazovite nas ili nam pišite biti će nam drago porazgovarati sa Vama.

Leave a Reply

Zašto raditi s nama?

  • Povećajte zaradu
  • Channel Manager
  •  Globalna prisutnost
  • Podrška  24/7

Neke od naših jedinica

Vila Idila Buna Mostar Vila sa otvorenim bayenom i privatnom plažom
Luksuzna Vila horizon Blagaj Mostar
vila-blossom-blagaj-mostar
vila-verde-blagaj-mostar-garden-open-pool-river-buna
turisticko-odmaraliste-zlatni-dol-feature
vila-oggi-blagaj-mostar
vila-adrie-neum-terasa


Imate pitanje?

Slobodno nam se javite, mi smo tu radi Vas.

+387 63 035 427

 info@mostarpropertymanagement.com

Za Vas besplatni savjeti

Korisni savjeti za uspješno iznajmljivanje apartmana. Budite u tijeku sa informacijama o aktualnim zakonima, novim svjetskim trendovima iz turizma te MPM novostima.

Potrebna Vam je tehnologija?

Važnost fotografije apartmana
March 31, 2021
Kontakt sa gostima kao novi fokus
March 30, 2021
Važnost ujednačene cijene smještaja kroz sve prodajne kanale
March 29, 2021