Naša zajednica - Mostar Property Management
+387 63 035 427 Pošalji e-mail

Naša zajednica

Omogućiti gostima kvalitetnu uslugu, a Vama omogućiti dolazak novih gostiju

Što je Mostar Property Management Zajednica?

Mostar Property Management  je zajednica koja obuhvaća naše goste, vlasnike i sve izravne i neizravne pružatelja turističkih usluga.  Zajednica se razvija u dva pravca. 

Jedan pravac obuhvaća pružatelje usluga smještaja i naše partnere čija djelatnost ne mora biti usko turistička ali je u funkciji unapređenja naših usluga gostima. Na ovoj stranici ćemo objavljivati imena naših partnera koji su spremni usko surađivati sa iznajmljivačima, te iznajmljivačima koji su ujedno i klijenti Mostar Property Managementa ponuditi određene popuste. 

Drugi pravac su naši partneri čija je djelatnost uže povezana sa turizmom. Tu su restorani, barovi, kafići, rent-a-car agencije, organizatori izleta, tura, transfera itd.

Cilj nam je da kroz zajednicu ponudimo određene pogodnosti za naše klijenta, a da istovremeno predstavimo Mostar i Hercegovinu i svu njihovu ljepotu i bogatstvo ponude. 

Stoga smo za naše posjetitelje pokrenuli  web stranicu i katalog, svojevrsni  vodič Mostara i Hercegovine, www.hit-booker.com . Na ovoj stranici će gosti moći  dobiti sve informacije potrebne za ugodan boravak – od restorana, izleta, aktivnosti, usluga prijevoza i još puno toga. Time su svi na dobitku: gosti kroz određene popuste dobivaju kvalitetnu uslugu i ponudu, a vlasnici uz povećan promet dobivaju nove i zadovoljne goste.

Naši partneri

Corrado najvišu kvalitetu čini dostupnu svima!

Corrado d.o.o sa sjedištem u Mostaru, je poduzeće koje se bavi prodajom tekstilnih tkanina na veliko kao i proizvodnjom i prodajom gotovih proizvoda kućnog tekstila.  Iz hotelskog programa izdvajamo niz artikala stolnog i posteljnog rublja, te hotelskog frotira. U posteljnom programu nudimo posteljine od 100 % pamučnih tkanina:šifona, krepa i damasta. Široka paleta vrhunskih merceriziranih kardiranih, polučešljanih i češljanih damasta namijenjena je hotelima najviše kategorije. Fleksibilnost proizvodnje i individualni pristup kupcima u ovom segmentu osigurava ispunjenje Vaših specifičnih zahtjeva po pitanju načina šivanja i prilagodbe različitim dimenzijama.

Filibeli d.o.o

Filibeli d.o.o Mostar djeluje na bh tržištu od početka 2017. sa sjedištem u Mostaru (Kardinala Stepinca bb, 3.kat, Mepas Mall). Daphne, brend kompanije Filibeli, ujedno je i naziv trgovine na čijim policama su izloženi kvalitetni proizvodi, modernog dizajna i uvijek u koraku s vremenom.Za sve klijente Mostar Property Managementa nudimo minimalno 15% popusta na sav asortiman (artikli koji nisu već sniženi). Na veće količine hotelskog i restoranskog tekstila nudimo posebne ponude i popuste.

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group a.d. je akcionarsko društvo osnovano 1992. godine. Prateći svjetske trendove u oblasti osiguranja i  dosljednim poštovanjem najviših standarda industrije, na tržištu osiguranja Bosne i Hercegovine pozicionirali smo se kao jedan od lidera.

Profesionalne usluge čišćenja komercijalnih objekata i rezidencija
Jedna stvar je sigurna; niko ne želi da radi ili živi u nečistom okruženju. Za zdravlje, sigurnost, komfort i produktivnost Vas i Vaših uposlenika, važno je da površine ostaju čiste, obzirom da većina bakterija i virusa štetnih po zdravlje ljudi dolazi sa nepropisno očišćenih površina.
Naša agencija ekoHERTZ će Vam osigurati sigurnost i zdravlje za Vaše članove obitelji , učenike, studente, pacijente po razumnim i prihvatljivim cijenama.

Besplatno za sve

Predstavimo našu turističku ponudu u najboljem svijetlu zajedno

Vodič za Hercegovinu

Predstavite Vašu ponudu novim gostima
Što Vi dobivate od toga?
Da li je ova usluga besplatna za Vas?
Koliko košta ova usluga?
O čemu se točno radi?
Što je to “MPM CARD”?

Vašu uslugu prezentiramo svim našim gostima (procjene za 2018. godinu su od 10000+ gostiju).
Promoviranje vaših usluga, Turističkog kataloga u svim našim smještajnim jedinicama, Web stranice, Hercegovina guide, Facebook oglašavanje.

Korisnici prilikom rezervacije/posjeta ostvaruju popust od 10% na Vaše usluge. Vi dobijate veću posjećenost, a zajedno dobivamo zadovolje goste!

Ova usluga se ne naplaćuje direktno od korisnika i nije potrebno plaćati ništa unaprijed.

Radi se o “MPM CARD” kartici koja će biti ponuđena našim gostima na samom dolasku u smještajnu jedinicu, a gosti će putem te kartice moći ostvariti popust na vaše usluge od 10% ili ovisno koliko vi odobrite popust – 5% – 30%.

MPM CARD je karta popusta. Stvorio ga je tim lokalnih gastronomskih i putničkih stručnjaka koji su htjeli napraviti najbolje restorane, barove, ture i druge odabrane usluge pristupačnijima i vidljivima turistima.

Naši gosti će ga koristiti za vrijeme njihovog boravka u Mostaru i okolici te ostvaruju 10% popusta na ukupni račun u svim restoranima, barovima, izletima i drugim uslugama navedenim na našim web stranicama.
Svi davatelji usluga navedeni na web stranici pažljivo su odabrani i testirani od strane našeg tima.
Ako ste zainteresirani za suradnju slobodno nam se javite, nemate što da izgubite!