fbpx
+387 63 035 427 Pošalji e-mail

Naša zajednica

Omogućiti gostima kvalitetnu uslugu, a Vama omogućiti dolazak novih gostiju

Što je Mostar Property Management Zajednica?

Mostar Property Management  je zajednica koja obuhvaća naše goste, vlasnike i sve izravne i neizravne pružatelja turističkih usluga.  Zajednica se razvija u dva pravca. 

Jedan pravac obuhvaća pružatelje usluga smještaja i naše partnere čija djelatnost ne mora biti usko turistička ali je u funkciji unapređenja naših usluga gostima. Na ovoj stranici ćemo objavljivati imena naših partnera koji su spremni usko surađivati sa iznajmljivačima, te iznajmljivačima koji su ujedno i klijenti Mostar Property Managementa ponuditi određene popuste. 

Drugi pravac su naši partneri čija je djelatnost uže povezana sa turizmom. Tu su restorani, barovi, kafići, rent-a-car agencije, organizatori izleta, tura, transfera itd.

Cilj nam je da kroz zajednicu ponudimo određene pogodnosti za naše klijenta, a da istovremeno predstavimo Mostar i Hercegovinu i svu njihovu ljepotu i bogatstvo ponude. 

Stoga smo za naše posjetitelje pokrenuli  web stranicu i katalog, svojevrsni  vodič Mostara i Hercegovine, www.hit-booker.com . Na ovoj stranici će gosti moći  dobiti sve informacije potrebne za ugodan boravak – od restorana, izleta, aktivnosti, usluga prijevoza i još puno toga. Time su svi na dobitku: gosti kroz određene popuste dobivaju kvalitetnu uslugu i ponudu, a vlasnici uz povećan promet dobivaju nove i zadovoljne goste.

Naši partneri

Zašto je potrebno redovito raditi servis klima uređaja? Više je razloga zbog čega je vaš klima uređaj potrebno redovito servisirati. Kontaktirajte našeg provjerenog partner i dogovorite termin: Mob: +38761817108
Praonica veša "Lahor" pruža vam usluge: -pranja, -sušenja, -peglanja, -dostave veša. Obratite nam se i uštedite na vašem vremenu! Vi uživate, dok mi radimo za vas!

Filibeli d.o.o

Filibeli d.o.o Mostar djeluje na bh tržištu od početka 2017. sa sjedištem u Mostaru (Kardinala Stepinca bb, 3.kat, Mepas Mall). Daphne, brend kompanije Filibeli, ujedno je i naziv trgovine na čijim policama su izloženi kvalitetni proizvodi, modernog dizajna i uvijek u koraku s vremenom.Za sve klijente Mostar Property Managementa nudimo minimalno 30% popusta na hotelski asortiman (artikli koji nisu već sniženi). Na veće količine hotelskog i restoranskog tekstila nudimo posebne ponude i popuste.

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group a.d. je akcionarsko društvo osnovano 1992. godine. Prateći svjetske trendove u oblasti osiguranja i  dosljednim poštovanjem najviših standarda industrije, na tržištu osiguranja Bosne i Hercegovine pozicionirali smo se kao jedan od lidera. Svi naši klijenti ostvaruju popust od 10% na policu osiguranja. U ponudi je i osiguranje gostiju.

Čišćenje i održavanje bazena vrši se profesionalnom opremom Španjolskog proizvođača AstralPooll.
Prilikom čišćenja dozira se potrebna kemija koja sprječava stvaranje gljivica te samim time sprječava stvaranje
zelenog obojenja vode. Kemija se dozira ovisno o koncentracij koja je potrebna u dređeno vrijeme sezone i u ovisno o zahtjevima same vode koja se nalazi u bazenu.

Profesionalne usluge čišćenja komercijalnih objekata i rezidencija
Jedna stvar je sigurna; niko ne želi da radi ili živi u nečistom okruženju. Za zdravlje, sigurnost, komfort i produktivnost Vas i Vaših uposlenika, važno je da površine ostaju čiste, obzirom da većina bakterija i virusa štetnih po zdravlje ljudi dolazi sa nepropisno očišćenih površina.
Naša agencija ekoHERTZ će Vam osigurati sigurnost i zdravlje za Vaše članove obitelji , učenike, studente, pacijente po razumnim i prihvatljivim cijenama.

Besplatno za sve

Predstavimo našu turističku ponudu u najboljem svijetlu zajedno

Vodič za Hercegovinu

Predstavite Vašu ponudu novim gostima
Što Vi dobivate od toga?
Da li je ova usluga besplatna za Vas?
Koliko košta ova usluga?
O čemu se točno radi?
Što je to “MPM CARD”?

Vašu uslugu prezentiramo svim našim gostima (procjene za 2018. godinu su od 10000+ gostiju).
Promoviranje vaših usluga, Turističkog kataloga u svim našim smještajnim jedinicama, Web stranice, Hercegovina guide, Facebook oglašavanje.

Korisnici prilikom rezervacije/posjeta ostvaruju popust od 10% na Vaše usluge. Vi dobijate veću posjećenost, a zajedno dobivamo zadovolje goste!

Ova usluga se ne naplaćuje direktno od korisnika i nije potrebno plaćati ništa unaprijed.

Radi se o “MPM CARD” kartici koja će biti ponuđena našim gostima na samom dolasku u smještajnu jedinicu, a gosti će putem te kartice moći ostvariti popust na vaše usluge od 10% ili ovisno koliko vi odobrite popust – 5% – 30%.

MPM CARD je karta popusta. Stvorio ga je tim lokalnih gastronomskih i putničkih stručnjaka koji su htjeli napraviti najbolje restorane, barove, ture i druge odabrane usluge pristupačnijima i vidljivima turistima.

Naši gosti će ga koristiti za vrijeme njihovog boravka u Mostaru i okolici te ostvaruju 10% popusta na ukupni račun u svim restoranima, barovima, izletima i drugim uslugama navedenim na našim web stranicama.
Svi davatelji usluga navedeni na web stranici pažljivo su odabrani i testirani od strane našeg tima.
Ako ste zainteresirani za suradnju slobodno nam se javite, nemate što da izgubite!