+387 63 035 427 Pošalji e-mail

Naša zajednica

Omogućiti gostima kvalitetnu uslugu, a Vama omogućiti dolazak novih gostiju

Što je Mostar Property Management Zajednica?

Mostar Property Management zajednica  je zajednica koja obuhvaća naše goste, vlasnike i sve pružatelje turističkih usluga.  Restorani, barovi, kafići, rent-a-car agencije, organiziratori izleta, tura, transfera itd, mogu postati dio naše zajednice. Naš cilj kroz ovu zajednicu je ponuditi gostima Mostar i Hercegovinu na dlanu. Gosti će kroz našu web stranicu i katalog, tj. vodič Mostara i Hercegovine, na jednom mjestu moći dobiti sve što mu treba – od restorana, izleta, aktivnosti, usluga prijevoza i još puno toga. Time su svi na dobitku: gosti kroz određene popuste dobivaju kvalitetnu uslugu i ponudu, a vlasnici uz povećan promet dobivaju nove i zadovoljne goste.

Besplatno za sve

Predstavimo našu turističku ponudu u najboljem svijetlu zajedno

Vodič za Hercegovinu

Predstavite Vašu ponudu novim gostima
Što Vi dobivate od toga?
Da li je ova usluga besplatna za Vas?
Koliko košta ova usluga?
O čemu se točno radi?
Što je to “MPM CARD”?

Vašu uslugu prezentiramo svim našim gostima (procjene za 2018. godinu su od 10000+ gostiju).
Promoviranje vaših usluga, Turističkog kataloga u svim našim smještajnim jedinicama, Web stranice, Hercegovina guide, Facebook oglašavanje.

Korisnici prilikom rezervacije/posjeta ostvaruju popust od 10% na Vaše usluge. Vi dobijate veću posjećenost, a zajedno dobivamo zadovolje goste!

Ova usluga se ne naplaćuje direktno od korisnika i nije potrebno plaćati ništa unaprijed.

Radi se o “MPM CARD” kartici koja će biti ponuđena našim gostima na samom dolasku u smještajnu jedinicu, a gosti će putem te kartice moći ostvariti popust na vaše usluge od 10% ili ovisno koliko vi odobrite popust – 5% – 30%.

MPM CARD je karta popusta. Stvorio ga je tim lokalnih gastronomskih i putničkih stručnjaka koji su htjeli napraviti najbolje restorane, barove, ture i druge odabrane usluge pristupačnijima i vidljivima turistima.

Naši gosti će ga koristiti za vrijeme njihovog boravka u Mostaru i okolici te ostvaruju 10% popusta na ukupni račun u svim restoranima, barovima, izletima i drugim uslugama navedenim na našim web stranicama.
Svi davatelji usluga navedeni na web stranici pažljivo su odabrani i testirani od strane našeg tima.
Ako ste zainteresirani za suradnju slobodno nam se javite, nemate što da izgubite!