fbpx
+387 63 035 427 Pošalji e-mail

Naša misija

Naša misija je povezati iznajmljivače i turiste - iznajmljivačima pomoći da što efikasnije izdaju svoj smještaj, a turistima predstaviti Mostar i Hercegovinu u najboljem mogućem svjetlu. Kao mladi ljudi koji vole svoj grad, cilj nam je ponuditi našim gostima ne samo kvalitetan smještaj i sve prateće turističke usluge, nego i nešto više od toga - potpuni doživljaj i iskustvo Mostara i Hercegovine. Misao kojom se vodimo je - 'Ako je gost zadovoljan, ako je klijent zadovoljan, onda smo i mi sretni i zadovoljni!'

Zašto Mostar i Hercegovina?

Mostar_most1

Mostar se ističe kao jedno od najprivlačnijih turističkih odredišta u Bosni i Hercegovini, zahvaljujući svojoj iznimno povoljnoj geografskoj lokaciji i obilju prirodnih ljepota u okolini. Unutar radijusa od 100 km, turisti mogu uživati u bogatstvu prirodnih i kulturnih atrakcija Hercegovine. Blagaj, Kravice, Hutovo blato, Međugorje, Blidinje, Ramsko jezero, kanjon Neretve i špilja Vjetrenica samo su neki od bisera koji čine ovo područje izuzetno privlačnim.

No, ključno je sagledati Mostar i Hercegovinu u širem kontekstu, te ih ne promatrati izolirano. Povezivanjem s drugim turističkim središtima u Bosni i Hercegovini, ali i izvan nje pruža se jedinstvena prilika za obogaćivanje turističke ponude. Na relativno malom geografskom prostoru, gostima se nudi raznolika paleta zanimljivosti, omogućavajući svima – od zadovoljnih posjetitelja do iznajmljivača i svih koji sudjeluju u turizmu – da izvuku korist iz ove raznovrsne ponude.

Naš Cilj

Želimo privući turiste koji će se vraćati i entuzijastično preporučivati Mostar i Hercegovinu svojim prijateljima. Kroz suvremene metode promocije, želimo istaknuti bogatstvo destinacije, obuhvaćajući prirodne ljepote, kulturnu baštinu, agro i vinski turizam te raznolike avanturističke aktivnosti. Naš cilj je stvaranje nezaboravnih iskustava za posjetitelje, potičući ih da se zaljube u ljepotu Mostara i Hercegovine. Kroz visoke standarde usluge i suradnju s lokalnim partnerima, želimo postati nezaobilazna destinacija s globalnim dosegom, koristeći tehnološke inovacije i društvene medije. Neka naša strast prema ovom kraju potakne ljude da dijele ljepotu Mostara i Hercegovine diljem svijeta.

Mostar-property-management-icon-target

Rast turizma

Turizam, kao ključna grana gospodarstva, i dalje ostvaruje značajan rast, evidentirajući općeniti porast u odnosu na prethodnu godinu. Tijekom prvih sedam mjeseci 2023., broj posjetitelja u Bosni i Hercegovini povećao se za iznimnih 20,7%, ukazujući na snažnu i kontinuiranu popularnost destinacije. U skladu s ovim rastom, postavili smo si za cilj aktivno promovirati Mostar i Hercegovinu te pružiti sveobuhvatan doživljaj i iskustvo posjetiteljima kroz suradnju s iznajmljivačima i partnerima u turizmu.

Mostar-property-management-icon-statistika

Trendovi

Trendovi u turizmu se mijenjaju. Putnici sve više prednost daju privatnom, u odnosu na nekada neprikosnoveni hotelski smještaj. Iako su ove godine hoteli zabilježili rast broja noćenja od 6 %, privatni smještaj je u istom periodu ostvario rast od 30 %! Upravo zato smo ljudima koji nemaju vremena ili nisu u mogućnosti kvalitetno se baviti iznajmljivanjem pomoći da prati te trendove te im ponuditi cjelokupnu uslugu. Kroz naše partnerstvo sa Bookingom, Tripadvisorom, AirBnB-om, Expediom, Homeaway-om i ostalim relevantnim stranicama, vlasnici i njihove nekretnine su prisutni diljem svijeta, a gosti mogu smještaj rezervirati i izravno preko nas. Mi se vašim smještajem ne bavimo samo tijekom turističke sezone, nego tijekom čitave godine. Svaki klijent nam je jednako važan i stoga je naš tim u svakom trenutku na raspologanju!

Mostar-property-management-icon-rast

Oslobodite se stresa iznajmljivanja pomoću eksperata koji razumiju potrebe tržišta i preuzimaju brigu za Vašu nekretninu!