Kako se pripremiti za turističku sezonu 2018-u - Mostar Property Management
+387 63 035 427 Pošalji e-mail

Obnova, uređivanje i čišćenje smještaja

Nakon kratkog zimskog odmora od proslogodišnje turističke sezone vrijeme je da krenete pripremati vaše smještajne jedinice za ovogodišnju sezonu.

Kvalitetno se pripremiti za  primitak novih gostiju i vaših starih vjernih gostiju.

Obnova smještaja

Poslije svake turističke sezone trebate pregledati vaše smještajne jedinice i obnoviti ih prije sljedeće sezone.

Rijetki su sretnici kojima apartman iza sezone izgledao kao na početku.

Uvijek se tu nađe neki mali popravak : od neispravnog tuša u wc kupaoni, slomljene pločice u kuhinji, prljavog madraca, crne fleke na zidu, začepljenom sudoperu…

Gost će vam sigurno zamjeriti ako dođe u smještaj gdje pola stvari ne funkcionira ili su okom vidljivi nedostaci. Riješite ih da vi i gosti budete zadovoljni.

renoviranje apartmana

Uređivanje smještaja

Malim sitnim detaljima uvijek možete osvježiti vas smještaj. Bilo da se radi o novoj posteljini, dekorativnim zavjesama koje se uklapaju u ambijent vašeg apartmana. Nova sobna lampa, tepisi za dnevni boravak, sobu, kupaonicu. Lijepom slikom na zidu, vazom na stolu. To su sitnice koje su ugodne oku.

Ako se odlučite zamijeniti vas stari namještaj s novim vodite računa da ne uzimate prejeftini niti prekupi. Zlatna sredina.

Jeftini namještaj najčešće ima negativan utisak kod gosta a preskupi vama zadaje glavobolju hoće li biti oštećen od strane ne odgovornog gosta.

uređivanje apartmana

Nakon obnove, uređivanja slijedi:

Čišćenje smještaja

Prije početka predsezone treba obaviti kompletno, pedantno i kvalitetno čišćenje svih prostorija kako bi apartman u savršenom stanju dočekao goste.

Čistoća apartmana je najbitnija stavka kod iznajmljivanja smještaja. Najčešće utječe na negativne ili pozitivne ocjene/komentare gostiju.

Pobrinite se da Vaš apartman uvijek blista.

Čišćenje apartmana Čišćenje apartmana

Vaš apartman je spreman za nove fotografije u svom novom ruhu. Potrudite se da Vaše fotografije budu profesionalne. Savjetujemo Vam da potražite usluge Foto studia.

Sada kada imate slike uređenoga apartmana spreman je za objavljivanje na društvenim mrežama. Ako još nemate profil apartmana na društvenim mrežama – vrijeme je za kreiranje.

Pripazite da profil apartmana bude istog imena kao na Vašim prodajnim kanalima. Koristite društvene mreže kao što su: Facebook, Instagram, Pinterest, Google +, Twitter, Tumblr, You Tube.

Društvene mreže Društvene mreže

Leave a Reply