fbpx
+387 63 035 424 Pošalji e-mail

Kako se pripremiti za ljetnu sezonu: Savjeti za iznajmljivače smještaja

Ljeto je doba godine kada mnogi ljudi žele pobjeći od svakodnevnog života i opustiti se na odmoru. Ako iznajmljujete apartmane ili smještaj za goste, važno je da se pripremite na vrijeme kako biste bili spremni za ovu sezonu. U ovom članku ćemo vam dati nekoliko savjeta kako pripremiti vaše apartmane i smještaj, a također i kako poboljšati svoje marketinške napore kako biste privukli što više gostiju.

 1.  Održavanje vaših apartmana ili smještaja

Prvi korak u pripremi vaših apartmana ili smještaja je da ih održavate u dobrom stanju. To uključuje redovito čišćenje i provjeru da su svi aparati u dobrom stanju rada. Pregledajte svoje posteljine, ručnike i kupaonsku opremu kako biste se uvjerili da je sve čisto i u dobrom stanju. Također, provjerite funkcionalnost klima uređaja, Wi-Fi-a i televizora, jer su ovo važne karakteristike koje gosti očekuju.

 2.  Osvježite svoje apartmane ili smještaj

Ako vaši apartmani ili smještaj nisu ažurirani u posljednjih nekoliko godina, vrijeme je da ih osvježite. To može uključivati ​​promjenu dekoracije, boje zidova i namještaja. Ova mala ulaganja mogu značajno poboljšati dojam koji vaši gosti imaju o vašim apartmanima i smještaju.

 3.  Opremite vaš smještaj potrebnim sadržajima

Da biste privukli goste, važno je osigurati da vaš smještaj sadrži sve što im je potrebno tijekom njihovog boravka. To uključuje posteljinu, ručnike, kuhinjski pribor i kućanske aparate. Također je važno da vaš smještaj ima dovoljno prostora za pohranu, jer će vaši gosti najvjerojatnije donijeti prtljagu sa sobom.

 4.  Uvedite dodatne pogodnosti

Da biste svoje apartmane ili smještaj učinili još atraktivnijim za goste, možete uvesti dodatne pogodnosti. To mogu biti besplatni WiFi, bazen, parking, prostor za roštilj ili terasa s prekrasnim pogledom. Također, razmislite o uvođenju malih dodataka poput kave, čaja i osnovnih namirnica poput soli, šećera i ulja. Ove male dodatke će vaši gosti cijeniti i mogu ih motivirati da se vrate u vaš smještaj.

smještaj

 5.  Održavajte dobar odnos s gostima

Vaši gosti će cijeniti kada imate pozitivan stav prema njima i kada se osjećaju dobrodošlima. Održavanje dobrog odnosa s gostima ključno je za njihovu sreću i zadovoljstvo tijekom boravka. Budite spremni pomoći im u bilo čemu što im treba, od informacija o lokalnim atrakcijama do rješavanja problema u apartmanu.

 6.  Kreirajte marketinški plan za smještaj

Da biste privukli što više gostiju, važno je imati dobar marketinški plan. To uključuje promoviranje vašeg smještaja na društvenim mrežama, web stranicama za rezervaciju smještaja i drugim marketinškim kanalima. Sadržaj poput slika vaših apartmana, povratnih informacija od gostiju i informacija o lokalnim atrakcijama mogu pomoći u privlačenju više gostiju.

smještaj

 7.  Provjerite zakonske propise

Prije nego što počnete iznajmljivati ​​svoj smještaj, provjerite lokalne zakonske propise kako biste bili sigurni da ih poštujete. To uključuje registriranje vašeg smještaja i plaćanje poreza. Također, obratite pažnju na pravila o sigurnosti, kao što su oprema za spašavanje u bazenu ili protupožarni aparati u apartmanima.

Zaključak

Priprema vaših apartmana ili smještaja za ljetnu sezonu zahtijeva malo truda i vremena, ali to će se isplatiti kada privučete zadovoljne goste. Održavanje smještaja čistim i osvježenim, osiguravanje osnovnih sadržaja i dodavanje nekih pogodnosti mogu pomoći u privlačenju više gostiju. Također, održavanje dobrog odnosa s gostima i promoviranje vašeg smještaja pomoći će vam da se istaknete u konkurentnom tržištu. Na kraju, provjerite lokalne zakonske propise kako biste bili sigurni da sve radite u skladu s propisima.

Nadam se da će vam ovi savjeti pomoći u pripremi za ljetnu sezonu i da ćete imati uspješnu sezonu s puno zadovoljnih gostiju!

 

Bilo da se već bavite izdavanjem ili ste novi u svemu ovome, mi smo tu da Vam pomognemo da uz minimalan trud maksimizirate svoju zaradu. Mostar Property Management je agencija za iznajmljivanje apartmana koja okuplja tim stručnjaka koji će se pobrinuti o svemu, počevši od profesionalnih opisa i postavljanja na prodajne i rezervacijske kanale, do oglašavanja, komunikacije i brige o gostima, gdje se vodi računa o naplati smještaja, čišćenja i održavanja Vašeg objekta. Na Vama je samo da se opustite i uživate dok Vaša nekretnina donosi novac.

Ono što mi radimo je više od oglašavanja na web stranicama, mi znamo što je potrebno da vaš apartman, stan, kuća ili vila budu primijećeni.

Web: www.mostarpropertymanagement.com

Mob: +387 63 035 427

Viber/WhatsApp/Mob : +385 91 570 0104

E-mail: info@mostarpropertymanagement.com

 Globalna prisutnost
Channel manager
Više rezervacija
24/7 podrška

logo mostar property management

Leave a Reply

Zašto raditi s nama?

  • Povećajte zaradu
  • Channel Manager
  •  Globalna prisutnost
  • Podrška  24/7

Neke od naših jedinica

Villa Vie - Hit Boker - Swimming pool
Villa Rosa - Hit Booker - pool
Villa Šadrvan - Hit Booker - pool
Villa Nera - etwa - pool
Villa Clea - Hit Booker - pool


Imate pitanje?

Slobodno nam se javite, mi smo tu radi Vas.

+387 63 035 427

 info@mostarpropertymanagement.com

Za Vas besplatni savjeti

Korisni savjeti za uspješno iznajmljivanje apartmana. Budite u tijeku sa informacijama o aktualnim zakonima, novim svjetskim trendovima iz turizma te MPM novostima.

Potrebna Vam je tehnologija?

Doček Nove 2024. godine u većim BiH gradovima
November 30, 2023
Airbnb ažuriranja za zimu 2023.
November 10, 2023
Kako održati popunjenost apartmana tijekom niske sezone 2023
November 6, 2023