fbpx
+387 63 035 427 Pošalji e-mail

Airbnb-ovo novo ažuriranje predstavlja takozvani Split Stays (u značenju podijeljeni boravak), ažuriranje kategorija pretraživanja i osiguravanje pokrića putovanja. Ako ne možete izabrati između dva različita smještaja, podijelite vaš boravak u dva dijela!

Mostar Property Management - Airbnb update

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Airbnb pokreće svoje najveće ažuriranje, pozivajući korisnike da otkriju još milijune smještaja, podijele putovanja između dvije lokacije i ostanu zaštićeni osiguravanjem pokrića boravka.

Na bolje ili gore, pandemija COVID-19 promijenila je način na koji živimo, radimo i putujemo, te je Airbnb reagirao sa novim značajkama u želji da nas potakne da odemo na duži odmor i posjetimo više odredišta.

Airbnb kategorije

Mostar Property Management - Airbnb categories

 

 

 

 

 

 

 

 

Umjesto da se oslanjate na svoje iskustvo i znanje, da biste locirali svoje sljedeće odredište za odmor, Airbnb uvodi 56 kategorija organiziranih prema stilu smještaja, lokaciji i blizini aktivnosti putovanja.

Vaša se pretraga može suziti na temelju preferencija kao što su: nevjerojatni pogledi, noćenje s doručkom, kreativni prostori, povijesne kuće, kultni gradovi ili male kuće.

“Airbnb kategorije organiziraju objekte prema onome što ih čini jedinstvenim, što pomaže ljudima da otkriju mjesta koja inače ne bi pronašli”, objašnjava Airbnb blog.

“Ovo može pomoći u ublažavanju pretjeranog turizma preraspodjelom putovanja na nova mjesta izvan istih popularnih, prenapučenih destinacija.”

Split Stays (podijeljen boravak)

Mostar Property Management - Split Stays

Airbnb je stvorio Split Stays kako bi korisnicima omogućio da jednostavno podijele svoja putovanja između dvije lokacije.

S ciljem nadahnuća ljudi “da ostanu na dvije destinacije kao dio dužeg putovanja”, opcija se pojavljuje u pretraživanjima specifičnih za odredište, kao i u 14 kategorija poput; kampiranja, skijanja i surfanja.

Prilikom pregledavanja nacionalnih parkova, na primjer, Split Stays može predložiti par domova u Nacionalnom parku Zion i Grand Canyonu – udaljeni stotinama kilometara.

Mostar Property Management - Airbnb location

“Kada gledate Split Stays na karti, animirana linija vizualno povezuje dva doma kako bi vam pokazala udaljenost između njih i slijed boravka”, objasnio je Airbnb.

“Kada odaberete Split Stays, bit ćete vođeni kroz jednostavni prikaz da rezervirate svaki boravak, jedan po jedan smještaj.”

AirCover

Prema Airbnb-u, AirCover je “najsveobuhvatnija zaštita na putovanju”. Uključen je besplatno uz rezervaciju gostiju i pruža četiri zaštite za njihov boravak:

  • Jamstvo zaštite rezervacije: Ako domaćin objekta na Airbnb otkaže u roku od 30 dana od prijave, Airbnb će pronaći sličan (ili bolji) objekat ili će gostima vratiti troškove.

  • Jamstvo prijave: Ako se gosti ne mogu prijaviti u svoj smještaj zbog nerješivog problema, Airbnb će pronaći sličan (ili bolji) objekat ili će vratiti novac gostima.

  • Jamstvo Get-What-You-Booked: Ako, u bilo kojem trenutku tijekom boravka, gosti uvide da oglas nije kao što je oglašeno, npr. ima manje spavaćih soba nego što je navedeno, gosti imaju tri dana da to prijave i Airbnb će pronaći sličan (ili bolji) objekat ili će vratiti novac.

  • 24-satna sigurnosna linija: Gosti imaju pristup posebno obučenim agentima za Airbnb sigurnost, bilo kada (na 16 jezika).

  • Airbnbova obnovljena aplikacija i web stranica dostupni su u cijelom svijetu ovog tjedna, a već bi trebali biti dostupni u SAD-u.

 

Bilo da se već bavite izdavanjem ili ste novi u svemu ovome, mi smo tu da Vam pomognemo da uz minimalan trud maksimizirate svoju zaradu. Mostar Property Management  je agencija za iznajmljivanje apartmana koja okuplja tim stručnjaka koji će se pobrinuti o svemu, počevši od profesionalnih opisa i postavljanja na prodajne i rezervacijske kanale, do oglašavanja, komunikacije i brige o gostima, gdje se vodi računa o naplati smještaja, čišćenja i održavanja Vašeg objekta. Na Vama je samo da se opustite i uživate dok Vaša nekretnina donosi novac.

Ono što mi radimo je više od oglašavanja na web stranicama, mi znamo što je potrebno da vaš apartman, stan, kuća ili vila budu primijećeni.

Web: www.mostarpropertymanagement.com

 Mob: +387 63 035 427

 Viber/WhatsApp/Mob : +385 91 570 0104

 E-mail: info@mostarpropertymanagement.com

✅ Globalna prisutnost
✅ Channel manager
✅ Više rezervacija
✅ 24/7 podrška

logo mostar property management

 

Leave a Reply

Zašto raditi s nama?

  • Povećajte zaradu
  • Channel Manager
  •  Globalna prisutnost
  • Podrška  24/7

Neke od naših jedinica

Villa Vie - Hit Boker - Swimming pool
Villa Rosa - Hit Booker - pool
Villa Nera - etwa - pool


Imate pitanje?

Slobodno nam se javite, mi smo tu radi Vas.

+387 63 035 427

 info@mostarpropertymanagement.com

Za Vas besplatni savjeti

Korisni savjeti za uspješno iznajmljivanje apartmana. Budite u tijeku sa informacijama o aktualnim zakonima, novim svjetskim trendovima iz turizma te MPM novostima.

Potrebna Vam je tehnologija?

Upute za registraciju i kategorizaciju privatnog smještaja u Trebinju 2024
Upute za registraciju i kategorizaciju privatnog smještaja u Trebinju 2024
April 10, 2024
prijava i registracija smještaja i gostiju
Prijavljivanje privatnog smještaja u Kantonu Sarajevo 2024
April 8, 2024
Oglašavanje i iznajmljivanje vila i kuća za odmor u Hercegovini 2024
April 5, 2024